Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Inari-zushi
- Ingrediënten:
- abura-age, bieslook, japanse sojasaus, mirin, rijstazijn, rondkorrelrijst, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gember, knoflook, komkommer, kruiden, mayonaise, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Vegan, Schnell Schnell: