Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Fen xiang majian tang he - Zoete rijstnoedels met sesampasta
- Ingrediënten:
- kippenbouillon, pindakaas, rijstmie, rijstnoedels, sesampasta, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, sesamolie, sjalot, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sous vide:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: