Amuse / diner uit Retour Japan:
Octopus in inktvisinkttempura met rettich-julienne
- Ingrediënten:
- inktvisinkt, octopus, rettich, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, tempurameel en zonnebloemolie
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sjalot, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Recept uit Rauw:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht / basisrecept uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / bijgerecht uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten: