504 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine suikercitroensapfijne kristalsuikerkippenbouillonknoflookkokosmelkkomkommerkorianderlente-uilichte sojasauslimoensapmaïzenaoliepeperplantaardige olierijstazijnrijstwijnsesamzaadsjalotsojasausuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zoetzuur Varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, chinkiang, daslook, gember, kippenbouillon, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, knoflook, varkensbuik met zwoerd, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dipsaus met soja en sesam

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, fijne kristalsuiker, gemberwortel, sesamolie, sesamzaad, shaoxingwijn, sherry en sojasaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Broccolisalade met Aziatische dressing

Ingrediënten:
broccoli, ciderazijn, gember, knoflook, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Gemberchuntney

Ingrediënten:
asafoetida, bruine basterdsuiker, curryblaadjes, gedroogde rode peper, gember, knoflook, komijnzaad, mosterdzaad, palmsuiker, sesamolie, tamarinde-extract en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Varkensvleesvulling

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gember, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shaoxingwijn, vet varkensgehakt, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Zoete groene-mangochutney

Ingrediënten:
chilipoeder, curryblaadjes, fenegriekzaad, gedroogde rode peper, gember, groene mango, kruidnagel, kurkuma, mosterdpoeder, mosterdzaad, poedersuiker, sesamolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Saus bij koude noedels

Ingrediënten:
chilipeperolie, donkere sojasaus, gember, knoflook, kristalsuiker, lichte sojasaus, pindakaas, sesamolie, sesampasta, suiker en witte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
saus
Haal meer recepten op...