157 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroendilleeidooiergroenteknoflookkomkommermelkolieolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzonnebloemoliezoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde groentesalade

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroensap, doperwten, edammer, ei, olijfolie, olijven, peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelsalade met tonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, ei, olijfolie, olijven, slablad, tonijn uit blik, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Mosterdzaadremoulade

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, augurk, augurkeninmaakvocht, citroensap, dille, ei, kwark, licht bier, maïskiemolie, middelscherpe mosterd, peper, wit mosterdzaad en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Aioli garni

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, broccoli, citroensap, court-bouillon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, haricots verts, kabeljauw, knoflook, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Vissoep gevolgd door gepocheerde vis

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroenolie, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, peterselie, rijst, roodbaarsfilet, sjalot, wortel en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Kalfsschnitzel met aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, ei, groentebouillon, kalfsschnitzel, komkommer, panko, sushi azijn, ui en zonnebloemolie

Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Zalmkroketten met groene-kruidendressing

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, ketchup, knoflook, mayonaise, munt, panko-broodkruim, tomatensaus, vissaus, wittewijnazijn, zalmfilet, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelrol met tonijn en mayonaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroensap, ei, melk, slablad, tomaat, tonijn uit blik, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Vis Koekje Erbij?

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, eidooier, korianderblaadjes, kruimige aardappels, olijfolie en roomboter

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Courgette-kruidenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, ei, groene courgette, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, ui, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Patatas allioli

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, eierdooier, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Borscht - Koude bietensoep

Ingrediënten:
aardappel, bieten, citroensap, eidooier, peper, suiker, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardinehussel

Ingrediënten:
aardappel, brood, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Kool met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kool, tomaat, vastkokende aardappel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, artisjokharten uit blik, augurk, citroensap, desiree aardappel, dijonmosterd, doperwten, eierdooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, sperziebonen, wortel en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Moussaka met citroenyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, ei, gehakt, griekse yoghurt, knoflook, olijfolie, ui, vastkokende aardappel en verse munt

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectenschijven

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, gember, sla, knoflook, lente ui, limoensap, maïskorrels, meelwormen, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, winterwortel, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Haal meer recepten op...