430 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotercitroensapeikippenbouillonknoflooklaurierbladnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperroomslagroomtijmuivolle melkwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gevulde paddenstoelen champiñones rellenos

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, knoflook, melk, olijfolie, paddenstoelen, pimiento uit blik, serranoham, ui, varkensgehakt en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kip-hampasteitjes

Ingrediënten:
agaragar, arachideolie, bladpeterselie, dijonmosterd, druivenpitolie, ei, gerookte ham, grove mosterd, kippenbouillon, kippendij, kippenvellen, pekelwater, prei, roomboterbladerdeeg, ui, verse dragon, volle melk, volle room, witte wijn en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in rode paprikasaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnpoeder, rode paprikasaus, rundergehakt, ui, vers broodkruim, volle melk en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde uien - cipolle ripiene

Ingrediënten:
boter, boterham, ei, gehakt, gruyère, melk, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Stokviskroketjes - croquetas de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroen, laurierblad, melk, stokvis, ui, verse bladpeterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Koningssaus - salsa reale

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, kippenbouillon, melk, ui, verse bladpeterselie, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gegratineerde zoutevis - baccalà al gratin

Ingrediënten:
ansjovisfilets op olie, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie, zout en zoutevis

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Baccalàravioli met rozijnen

Ingrediënten:
baccala, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, olijfolie, ricotta, rozijnen en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Brandada

Ingrediënten:
aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Vulling voor varkensbuik

Ingrediënten:
aardappelvlokken, baguette, bakzout, boter, champignons, ei, eidooier, gladde peterselie, melk, nootmuskaat, room, sjalotten en witte peperkorrels

Keuken:
Duits
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Buñuelos de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, bakkeljauw, ei, knoflook, melk, olijfolie, ui, verse bladpeterselie en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Bakkeljauwballetjes

Ingrediënten:
aardappels, bakkeljauw, bladpeterselie, ei, knoflook, koriander, melk, olie, peper, stokvis, ui, visbouillon, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Haal meer recepten op...