116 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroensapeidooiereiwitgruyèrekaaskaneelknoflookolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotspecerijenspinaziesuikeruivolle melkwaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Quichettes Alsaciennes

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, eidooier, eieren, gekookte ham, boter, lente-uitjes, meel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soufflé
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Normandische appelcake

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, fijne kristalsuiker, granny smith appels, melk, nootmuskaat, boter, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kaaséclairs

Ingrediënten:
augurk, bloem, boter, ei, eidooier, gervais, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, philadelphia, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preitaart - torta di porri

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Broodschotel met ricotta en rozemarijn

Ingrediënten:
bieslook, ei, meiknolletjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rozemarijn, slagroom, ui, volle melk, witte peper, zout en zuurdesembrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gerookte zalm-soesjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, ei, eidooier, gerookte zalm, melk, nootmuskaat, olijven, peper, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Gembercustard

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, eidooier, gemberwortel, gesuikerde gember, kaneel, nootmuskaat, piment, pudding, room, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...