311 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotereieidooiergistkippenbouillonknoflookmaïzenanootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomsjalotslagroomsuikeruiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Carpaccio cipriani

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / rundvlees
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoensalade met yoghurt-karnemelkdressing

Ingrediënten:
champignon, citroensap, droge witte wijn, groene paprika, kalkoenborst, karnemelk, knoflook, komkommer, koudgeperste olijfolie, kropsla, magere yoghurt, nieuwe aardappeltjes, rode ui, rodewijnazijn, selderijzaad, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Pikante karnemelksoep

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroenmelisse, citroensap, dille, dragon, gemberpoeder, karnemelk, kervel, paprikapoeder, pompoen, radijs, suiker, worcestershiresaus, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Carpaccio cipriani

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, olijfolie, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Witte-bonenbrandade - brandade de haricots

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, croutons, gedroogde witte bonen, melk, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
peulvruchten / vis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
citroensap, groentefond, melk, mierikswortel, peper, room, witbrood en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Mayonaise met tomaat zonder ei

Ingrediënten:
amandelen, bleekselderij, citroensap, melk, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met komkommer

Ingrediënten:
citroensap, kerriepoeder, kerriepoeder, komkommer, melk, munt, pistache, pompoenpitten, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Crème brûlée van knolselderij

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, eierdooier, groentebouillontablet, knolselderij, melk, peper, poedersuiker, verse selderij en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Aangeklede bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, citroensap, ei, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool met bechamel

Ingrediënten:
bloemkool, boter, citroensap, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Traantjestaart Met Meringue

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, eiwitten, bloem, boter, poedersuiker, koolzaadolie, kwark, melk, ruwe rietsuiker, bakpoeder, vanillepuddingpoeder, vanillesuiker en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Rolmops, huishoudelijk bereid

Ingrediënten:
ananas, appel, augurk, citroensap, groene kruiden, karnemelk, mierikswortelmosterd, rode paprika uit pot, suiker, ui, vis, worcestershiresaus, zout, zoute haring en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde heekfilets met groene mayonaise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, broodkruim, citroensap, ei, heekfilet, kappertjes, melk, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Met knoflook en koriander gevulde kip

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, knoflook, melk, olijfolie, saffraandraadjes, scharrelkip, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Haal meer recepten op...