Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Carpaccio cipriani
- Ingrediënten:
- citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, ei, eidooier, gist, kippenbouillon, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten: