Recept uit De kunst van het koken:
Pain de mie - Casinobrood, witbrood voor sandwiches, canapés en croutons
- Ingrediënten:
- bloem, gedroogde gist, melk, gist, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Recept uit De banketbakker:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Recept van Oh my foodness:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Bijgerecht uit Moro: