Recept uit De Urban Cook:
Gefrituurde Lamshersenen Met Krokante Gremolata
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, citroen, ei, knoflook, knoflook, lamshersenen, laurier, melk, peterselie, plantaardige olie en ui
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroenrasp, ei, fruit, groente, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, vis, vlees, water, wortel, zaden, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Chickslovefood:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: