687 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroenraspeieidooiergedroogde gistgriessuikerinstantgistkaneelkrentenkristalsuikeroliepatentbloempoedersuikerrumslagroomtarwebloemvanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Melkbroodjes

Ingrediënten:
boter, droge gist, ei, harde bloem, maanzaad, melk, suiker, gist en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Herman

Ingrediënten:
gist, melk, suiker en tarwebloem

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gist, kaviaar, melk, smetana, suiker, zout, zoute haring en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Chocolade- sinaasappel- brood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, cacao, droge gist, ei, gekonfijte sinaasappelschil, pure chocoladedruppels, roomboter, sinaasappelextract, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, frituurolie, jam, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, rum en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

driekoningenbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, eiwit, gedroogde boon, gekonfijt fruit, melk, ongebleekt meel, oranjebloesemwater, sinaasappelrasp, tafelsuiker, gist, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Chili Gemberbier

Ingrediënten:
bier, biergist, chilipeper, citroenen, citroensap, gehakt, gember, gist, water, komkommer, melk, peper, suiker, water en witte suiker

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

dps Recipe pic

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, tafelzout en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Samsun pide - Pide met vier kazen

Ingrediënten:
bloem, durumbloem, ei, feta, gedroogde gist, gorgonzola, groene puntpaprika, kasar semiharde turkse kaas, melk, plantaardige olie, suiker, tomaten en tulum

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Jan-in-den-zak

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, kaneel, krenten, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Oliebollen

Ingrediënten:
amandelaroma, amandelen, bananen, bloem, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberry's, gist, kokos, melk, olie, poedersuiker, suiker, witte chocolade en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

BLINI’S

Ingrediënten:
bieslook, boekweitmeel, boter, citroensap, dille, eieren, frambozen, boter, gehakt, gerookte zalm, poedersuiker, melk, pannenkoeken, rode ui, sjalot, tarwebloem, zout, gist, viskuit, vruchten en zure room

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatenblini’s

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, boter, gehakt, instantgist, parmaham, suiker, zout, tomatenpuree, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...