328 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereiknoflookkruidenlaurierbladnootmuskaatolijfoliepeperpreirozemarijnspecerijensuikertijmtomaatuivetwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Forel "Mollau"

Ingrediënten:
boter, brood, elzas, forel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Gumbo met kip

Ingrediënten:
andouille, bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kip, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, lente-ui, peterselie, pimentkorrels en water

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Marinade voor roodwild en ree

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, piment, prei, rode wijn, ui, wijnazijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poule au bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knaidlach, kruidnagel, laurier, pastinaken, peper, peterselie, prei, raapjes, soepkip, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Court-bouillon

Ingrediënten:
azijn, citroen, kruidnagels, laurier, peterselie, uien, water, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Court-Bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, gember, gevogeltefond, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, pernod, peterselie, pimentkorrels, prei, riesling, rozemarijn, saffraandraadjes, sjalotten, venkel, visfond en zeetonggraten

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, citroen, ei, kalfsbiefstuk, kalkoenborst, kappertjes, kruidnagel, laurier, peterselie, tonijn, ui, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Couscous met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, couscous, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, kruidnagels, laurier, muskaatnoot, olijfolie, paprika, peper, peterselie, raapjes, saffraan, tomaten, uien, visafval, visfilet, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / couscous / vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Marinade mère Brazier

Ingrediënten:
azijn, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, selderij, sjalot, tijm, ui, witte of rode wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

parelhoen met saffraan-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, brood, citroensap, fino sherry, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, parelhoen, saffraandraadjes, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Groentebouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, foelie, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavas, gedroogde paddestoelen, prei, rozemarijn, selderij, zoete sojasaus, tijm, ui, venkel en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:

Waldbeantsjessoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, belegen kaas, bieslook, bonenkruid, kipfilet, kruidnagel, laurier, maggieplant, nootmuskaat, peterselie, prei, rode paprika, ui en waldbeantsjes

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbotten, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, lamsschenkel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfsstoofvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Presskopf - Hoofdkaas

Ingrediënten:
augurk, bouquet garni, droge witte wijn, gelatine, grof zout, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, spek, ui, varkenskop, varkensschenkel, vet, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, san marzanotomaten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...