Basisrecept uit Liever lokaal:
Groentebouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, knoflook, laurier, peterselie, selderijknol, tijm, ui, vleestomaat en wortel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken: