Recept uit De kunst van het koken:
Marinade simple
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, salie, tijm en zout
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: