174 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroencitroensapeifruitknoflookkruidenolieolijfoliepeperpreisjalotslagroomsuikertijmtomaatuivetwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Palesuppe - Noorse vissoep

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, bloem, boter, kruidnagel, melk, peperkorrels, peterselie, prei, raap, schelvisfilet, schelvisgraten, schelviskop, ui, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Noors
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeelt in gekruide saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, citroen, citroenmelisse, citroensap, citroenschil, dragon, kervel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, pimentbolletjes, selderijknol, tabasco, ui, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, yoghurt, zeelt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Artisjokpuree met saffraan

Ingrediënten:
artisjokken, bieslook, bladpeterselie, citroensap, groentebouillon, knoflook, koriander, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sjalot, ui, venkelknol, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Morieltjes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, knoflook, water, witte peper en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Morieltjes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, knoflook, water, witte peper en zeezout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde tomaten met tonijn - pomodori ripieni d tonno

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, halfvolle yoghurt, kappertjes, peper, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, verse bieslook, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:

Med e ane couscou alade met verse kruiden

Ingrediënten:
bieslook, citroen, couscous, gemalen komijn, groentebouillonblokje, water, komkommer, olijfolie, peper, rode paprika, rodewijnazijn, peterselie, verse koriander, verse muntblaadjes, witte ui, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Haal meer recepten op...