Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Salade:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: