Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Asperges:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Chickslovefood:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: