Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Kalfsvleesreepjes in roomsaus
- Ingrediënten:
- boter, chilipoeder, kalfsschnitzels, kaneel, knoflook, kookroom, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, ui en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneelstokje, koriander, lamsgehakt, laurier, munt, nootmuskaat, olijfolie, pijnboompitten, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch uit Comptoir Libanais: