Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: