Recept uit Eten in Italie:
Kwartels aan een spies
- Ingrediënten:
- boerenbrood, citroen, droge marsala, honing, knoflook, kwartels, olijfolie, pancetta, pane di campagna, peper, peterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, gedroogde tomaat, gember, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, kruiden, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, ui, walnoten, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: