Recept uit Turkse kookkunst:
Terbiyeli köfte - Gehaktballen in saus
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, meel, peper, peterselie, rijst, schapengehakt, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schapenvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, vruchtensap, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Foodblabla:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: