Recept uit Margriet kookboek:
Forel, gepocheerde
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, ei, gehakt, groentebouillon, knoflook, munt, olie, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The naked chef:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jong a/d kook:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit De grote Kleyn:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: