Bijgerecht uit Turquoise:
Romige gesmoorde paprika met pastirma
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, citroenrasp, groene puntpaprika, knoflook, korianderzaad, pastirma, rode ui, slagroom, trostomaat en witte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Turquoise:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: