Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Taglierini
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, ontbijtspek, pancetta, pastadeeg, porcini, slagroom en vlees
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: