156 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijboterbouilloncitroensapeiknoflooklaurierbladmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpreirode wijnroomsjalotslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pannenkoekensoep

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, gevogeltebouillon, groentebouillon, melk, peper, peterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mulligatawny met bonen en gort

Ingrediënten:
appel, bloem, bonen, boter, groentebouillon, kerrie, mager lamsvlees, milde currypasta, parelgort, peterselie, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Engels / Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Eierragout met lamsham in brood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosui, boter, ei, gekookte lamsham, groentebouillon, kerriepoeder, melk, pastrami, pekelvlees, peper, peterselie, rond brood, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Chili con carne

Ingrediënten:
bloem, bruine bonen, buffalo's, champignon, groene paprika, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tabasco, tomaat in blik, tomatenpuree en tortillachips

Soort:
insecten
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Paddestoelenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, droge rode wijn, groentebouillon, knoflook, laurier, marsala, olijfolie, paddestoelen, rode ui, tijm, wilde paddestoelen en witte ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruidenlasagne met verse tomatensaus

Ingrediënten:
bernagie, bladspinazie, bloem, boter, brandnetel, groentebouillon, lasagnebladeren, lente-ui, melk, mozzarella, nootmuskaat, paardenbloemblad, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, tomatenpuree, tomatensaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Asperge-lasagne

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, oude kaas, grano duro meel, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, meel, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, peterselie, roomboter, witte asperges en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van wild varken

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wildbouillon, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Huwelijkssoep Met Wittebonenballen En Boerenkool

Ingrediënten:
aromapoeder, bleekselderij, bloem, boerenkool, cannellinibonen, citroen, edelgistvlokken, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, korte pasta, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, ui, volkorenbrood, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lijsterpastei

Ingrediënten:
beschuit, bloem, bosui, boter, broodkruim, champignons, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, maïzena, olie, peper, peterselie, quorn, sjalot, vegetarische kipstukjes, witte bonen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / pastei
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Ossobuco

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, groentebouillon, laurier, olijfolie, ossobuco, peper, peterselie, rozemarijn, selder, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes met groentesaus (Couscous met)

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, champignons, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde couscous, groentebouillon, groentesaus, kippenbouillon, knoflook, plantaardige olie, rundergehakt, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
rundvlees / couscous
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelenpastei met pennette - pasticcio di penne ai funghi

Ingrediënten:
bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gladde pennette, groentebouillon, italiaans boterdeeg, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, porcini, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / pastei / paddenstoelen / ovenschotel
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen

Ingrediënten:
bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Groente-taartjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, deeg, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tijm, ui, witte boon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / hartige taart / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Creamy Beetroot and Potatogratin with Wild Mushrooms - Romige biet met aardappelgratin en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, cantharellen, dille, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grote parasolzwam, hete mosterd, honingzwam, karwijzaad, kastanjeboleet, keizeramaniet, lichte room, melk, mierikswortelsaus, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, sjalot, ui, voorgekookte bietjes, voorjaarspronkridder, weidechampignon, weidekringzwammen, wijnazijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Pools / Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Arancini met pecorino, porcini & mozzarella

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, pecorino, risottorijst, sjalot, vers broodkruim, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen met gehaktvulling

Ingrediënten:
bieslook, bladspinazie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, halfom gehakt, knoflook, mosterd, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...