424 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeiknoflooklauriermuntolijfolieparmezaanse kaaspepersjalottijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

Griekse quinoasalade

Ingrediënten:
courgette, fetakaas, gele kerstomaten, groentebouillon, knoflook, olijfolie extra vierge, bladpeterselie, quinoa, rode paprika, rode ui, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Pittige wortelstoof

Ingrediënten:
chilipeper, groentebouillon, honing, olie, peterselie, knoflook, vastkokende aardappelen, gember, wortels, zoete aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei-Vinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, tijm, vinaigrette, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met noten

Ingrediënten:
flespompoen, groentebouillon, knoflook, noten, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tamalebrood of -taart

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, nixtamal, olijfolie, peper, peterselie, poblano chilipeper, salsa en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebrandschilderde 'open' lasagne met gebakken pompoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneel, korianderzaad, muskuskalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, salie, venkelloof, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Soep van cannellinibonen en prei met chiliolie

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode chilipeper, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vermicelli of fideo met olijven

Ingrediënten:
arachideolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tapenade en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vermicelli of fideo met knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, fideos pasta, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, vermicelli en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Lunch uit Boerenkool:

Soep Met Cannellinibonen En Boerenkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, cannellinibonen, gedroogde oregano, groentebouillon, ui, olijfolie, palmkoolbladeren, passata, peper, bleekselderij, tijm, tomatenblokjes, wortels en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Aardpeer met wortel, graanmosterd en dragon

Ingrediënten:
aardpeer, bladpeterselie, dragon, graanmosterd, groentebouillon, kappertjes, knoflook, limoensap, maldonzout, olijfolie, peper, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met chilipeper

Ingrediënten:
flespompoen, cayennepeper, chilipepervlokken, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, olijfolie, peterselie, thaise chilipeper, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gladde kikkererwtensoep

Ingrediënten:
groentebouillon, kikkererwten, knoflook, olijfolie, peterselie, saffraan, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Selderij uit de oven

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dille, groentebouillon, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige paella met tuinbonen

Ingrediënten:
edamamebonen, gerookt-paprikapoeder, groentebouillon, limabonen, olijfolie, paellarijst, peper, peterselie, rondkorrelrijst, saffraan, tuinboon, ui, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / vegan / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...