Recept uit De pastabijbel:
Bouillon met gevulde hoedjes
- Ingrediënten:
- cappelletti, droge witte wijn, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Gesund Geniessen:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten: