Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebloembotercitroencitroensapdroge witte wijneigroenteknoflooklaurierlaurierbladolijfoliepeperpreirozemarijnselderijtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Octopussalade

Ingrediënten:
bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:

Kippensoep met matseballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, knaidlach, laurierblad, peperkorrel, peterselie, soepkip, ui, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Crudités

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broccoli, citroensap, danish blue, hüttenkäse, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sjalot, venkelknol, witlof, wortel en zure room

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

In cider gekookte ham

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, droge cider, gezouten ham, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, peterselie, prei, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Court-bouillon

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, bleekselderij, djeroek poeroet, laurier, peterselie, ui, witte wijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...