236 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroentekorianderkruidenolieolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspepersjalottijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gele curry met kikkererwten, bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, bloemkool, bruine rijst, curry, currypasta, gele currypasta, gember, groente, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, naanbrood, olie, peterselie, peulvruchten, sjalot, spinazie, knoflook, kruiden en spinazie

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Fideuà casta diva - Fideus met zeebanket, spinazie en venkel

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, fideo, garnalen, groene paprika, garnaal, knoflook, laurier, mulfilet, nora paprika, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, rode visbouillon, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, ui, venkelgroen, vis, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet, zeekat en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde aubergine met sla

Ingrediënten:
aubergine, boerenkool, knoflook, olijfolie, peterselie, rucola, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Tortellinisoep met kaas

Ingrediënten:
kaaskorst van parmezaanse kaas, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, spinazie en tortellini

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met knoflookstengels en garnalen

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, scharrelei, spinazie, steurgarnaal, verse bladpeterselie en knoflook

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Groenekruidenborani

Ingrediënten:
bosui, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, peper, spinazie, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, verse munt, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...