Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Cajun koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean: