Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Garnalenkroketten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, frituurolie, gelatine, hollandse garnalen, melk, panko, slagroom en tabasco
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: