Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Eenvoudige vissoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, foelie, melk, peterselie, tijm, ui, vis, water, wijting, witte peperkorrels, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, cayennepeper, citroen, citroensap, dragon, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: