Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Kip in calvadossaus
- Ingrediënten:
- boter, calvados, champignons, cider, crème fraîche, kip, bladpeterselie, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Noma: