108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeigehaktknoflookkruidenoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperplantaardige oliesjalotsuikertijmuizout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Hartige taart met artisjok & snijbiet

Ingrediënten:
artisjokharten, ei, eieren, extra vergine olijfolie, gehakt, gezouten kappertjes, ui, water, korstdeeg, kwarteleitjes, nootmuskaat, parmezaanse kaas, snijbietbladeren, spinazie, verse bladpeterselie en verse ricotta

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pittige aardappelsalade - insalata piccante di patate

Ingrediënten:
ansjovis op zout, augurk, dijonmosterd, ei, ingelegde paprika, kappertjes, olijfolie, peper, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, water, wittewijnazijn, zilveruitjes zuur en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamb siniya

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Eieren in een nest - uova nel nido

Ingrediënten:
ansjovis op zout, artisjokbodem, boter, ei, olijfolie, peper, pijnboompitten, tomatenketchup, verse bladpeterselie, water, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Knaidlach - Matseballen

Ingrediënten:
amandelen, ei, gemberpoeder, kippenvet, matsemeel, olie, peterselie, rundermerg, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene saus - salsa verde

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, augurk, ei, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hersensaus - salsa di cervella

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, lamshersenen, laurierblad, olijfolie, ui, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde zwezerik met tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, laurierblad, olijfolie, paneermeel, prei, tomatensaus, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, saffraan, sjalot, water, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tunesische beignets van kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, kipfilet, kippenpoten, knoflook, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Hete en zure soep uit Sichuan

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, ei, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, heldere bouillon, koriander, lichte sojasaus, mager varkensvlees, marinade voor varkensvlees, olie, peterselie, rijstazijn, sesamolie, suiker, tahoe, water, witte wijnazijn, wolkenoren, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde porcini - porcini ripieni

Ingrediënten:
ansjovis op zout, brood, eekhoorntjesbrood, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis / paddenstoelen
Haal meer recepten op...