Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, biefstuk, bladpeterselie, boter, brood, eidooier, groente, kip, knoflook, kruiden, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sjalot, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: