Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Kipsate met pindasaus
- Ingrediënten:
- djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, citroensap, gemalen komijn, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnpoeder, komkommer, korianderpoeder, kurkuma, limoen, olijfolie, peper, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Keukenlab:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte: