84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroensapeieidooiereiwitknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotspecerijenspinazietaartbodemuiwaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte aux blettes et aux raisins

Ingrediënten:
briseerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, groentebouillonpoeder, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, rookspek, rozijnen, slagroom, snijbiet, tafelzout, ui en witte camarguerijst

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pompoenfondue

Ingrediënten:
droge witte wijn, emmentaler, engels mosterdpoeder, gruyère, knoflook, meiknolletjes, nootmuskaat, pompoen, salie, slagroom, witte peper, zout en zuurdesembrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche aux épinards - Spinaziequiche

Ingrediënten:
boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, lente-ui, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, spinazie, taartbodem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue erotique

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, champagne, gruyère, maïzena, nootmuskaat, room, stokbrood, verse tuinkruiden, witte peper, wodka en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
bloemige aardappel, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pompoen-preitaart met gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, droge witte wijn, gruyère, kastanjechampignons, knoflook, korstdeeg, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, pompoen, portabello, prei, shiitake, slagroom en tijm

Soort:
quiche / ei/omelet/frittata
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, gruyère, knoflook, nootmuskaat, bladpeterselie, rozemarijn, slagroom, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cochoreipuree - puré di cicoria

Ingrediënten:
boter, cichorei, gruyère, nootmuskaat, peper, room, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...