Recept uit Het krokettenboek:
Aardappelcroquetten - Pelegrino Artusi, 1891
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bloem, bloemige aardappel, bloemige aardappelen, crème fraîche, ei, half-om-halfgehakt, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Balletjes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Chickslovefood: