Recept uit De pastabijbel:
Ravioli met spinazie en ricotta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek: