Recept uit De pastabijbel:
Fusilli met ham en kaas
- Ingrediënten:
- ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud: