Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Sole à la Deauvillaise - Tong "Deauville"
- Ingrediënten:
- boter, broodcroutons, koffieroom, nootmuskaat, peper, slagroom, tongfilet, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit Bouillon:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: