Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Duchesse-aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, eidooier, nootmuskaat, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, gruyère, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: