Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Consommé traditionelle
- Ingrediënten:
- eiwit, laurier, peterseliestengels, prei, selderij, snoekvlees, visfumet, wijtingvlees en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Soepen:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Familierecepten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Soepen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Soepen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Kochen für zwei: