458 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloncayennepeperdroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterseliepreirode wijntijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Duitse aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookt spek, kippenbouillon, knoflook, laurier, mosterd, olijfolie, sjalot, tijm en witte wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
cognac, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, medium sherry, olijfolie, pernod, prei, saffraan, schaaldierenpantsers, sjalotten, venkel, vleestomaat, witte wijn en wortel

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Coq au vin

Ingrediënten:
boter, braadkip, champignons uit blik, cognacsaus, dragon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Pilafrijst

Ingrediënten:
droge witte wijn, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, krenten, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, pijnboompitten en ui

Soort:
rijst / feestdagen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Savooienkool in jus

Ingrediënten:
buikspek, kippenbouillon, laurierblad, reuzel, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Choucroute royale

Ingrediënten:
bacon, braadworst, casselerrib, ganzenvet, hambot, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, rookworst, tijm, ui, varkenspootje, vastkokende aardappel, wortel, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Duits
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

IJspegeltjessoep

Ingrediënten:
bieslook, cheddarkaas, ijspegels, kippenbouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, peper, stokbrood, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

pompoensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, pompoen, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gallina en pepitoria

Ingrediënten:
eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pindakaassoep

Ingrediënten:
gemberpoeder, kippenbouillonblokje, kippenhals, kippenpoten, kippenvleugel, kokosmelk, laurier, madame jeanette-peper, pimentkorrels, pindakaas, selderijgroen, tomaten, ui, wortel, zoutvlees en zuurkoolspek

Soort:
soep/bouillon / varkensvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gele-spliterwtensoep met frankfurters

Ingrediënten:
citroensap, frankfurters, gele spliterwten, kippenbouillon, laurier, peper, plantaardige olie, runderbouillon, selderijblad, ui, wortel en zout

Keuken:
Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke ganzenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, ganzenhart, ganzenlever, ganzenmaagjes, ganzennek, ganzenvleugel, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke eendenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, eendenharten, eendenlever, eendenmaagjes, eendenvleugeltopjes, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Haal meer recepten op...