Recept uit Sous vide:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Spice Wise:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft: