Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Fazant met port
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikapoeder, peper, port, slagroom en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Macaron:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten: