Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Varkenskoteletten met tijm, citroen en pesto
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, pesto, ribkarbonades en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroenschil, ei, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit de zilveren lepel:
Drinken / cocktails uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy: