Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
gevulde mosselen
- Ingrediënten:
- ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, sardine ripiene, zwarte mosselen en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, gehakt, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit de snelle keuken: