Recept uit Anatolië:
Kelle paça - Schapenkopsoep
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, knoflook, lamsschenkel, plantaardige olie, rode wijnazijn, schapenkop zonder vel en zonder schedeldak, ui en witte azijn
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, crème fraîche, ei, frituurolie, knoflook, melk, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Recept van Patesserie:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken: