531 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloembotercacaocitroensapcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerkaneelkristalsuikermaïzenamelkpoedersuikerpure chocoladeroomvanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Frambozen- of aardbeienbavarois

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, eiwit, frambozen, gekonfijte kersen, kristalsuiker, maïzena, melk, rode bessenjam, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Karamel-botercrème

Ingrediënten:
boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Koude kastanjesoufflé

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolade, eiwit, gelatine, kastanjejam, mascarpone, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladebavarois

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, gekonfijte kersen, gelatine, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Bavarois met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Perziche pavlova's

Ingrediënten:
bessen, eiwit, maïzena, rozenessence, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Biscuitomeletjes met kersen

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geleisuiker speciaal, kaneelstokje, maïzena, ontpitte kersen, poedersuiker, rumessence, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Bramenpudding met amandelvla

Ingrediënten:
amandelessence, amandellikeur, amaretto, bramen, eiwit, halfvolle melk, limoen, limoensap, magere yoghurt, poedergelatine, slagroom, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / nagerecht / dessert uit Baru Belanda:

Kokosdessert met gesuikerde groenten

Ingrediënten:
cherrytomaten, citroengras, eiwit, frituurolie, gelatine, kokosrasp, kokosroom, poedersuiker, slagroom, suiker, truffelaardappeltjes en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Komkommer en verbena

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, citroensap, eiwitpoeder, eiwitten, gedroogde verbena, gelatineblaadjes, isomalt, komkommer, maltodextrine, schapenyoghurt, slagroom, suiker, suikersiroop, verbenablaadjes, water, xanthaangom en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois praliné - Amandelbavarois

Ingrediënten:
amandelessence, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, praliné, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladerand met crème anglaise

Ingrediënten:
amandelpoeder, boter, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Baba met rum

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eierdooier, eiwit, gekonfijt fruit, kristalsuiker, rum, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Chocolademousse

Ingrediënten:
boter, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, melk, morellen, pure chocolade, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwarkschuim

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eiwit, kwark, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, suiker, vanillepeul, verse witte kaas en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gekruide pompoenmousse met citroenroom

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, citroenschil, eiwit, ingelegde gember, gemalen anijs, nootmuskaat, poedergelatine, pompoen uit blik, slagroom, suiker, wijnsteenzuur en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, azijn, banaan, eiwit, kiwi, maïzena, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Australisch / Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Zigeunerarm

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, jam, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Dessert van bloemen

Ingrediënten:
agar-agar, allesbinder, citroensap, eetbare bloemen, eiwitpoeder, eiwitten, gelatine, glucose, ingelegde rozenbottels, skyr, slagroom, suiker, tijm, viooltjesessence, vlierbloesemsiroop, water en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...